Fredrik

Fredrik

måndag 6 januari 2014

Dröm eller verklighet?

Jag drömde om dig inatt Fredrik. Det var verkligen som på riktigt.  Du kom smygande in i vårt sovrum och gick sakta sakta runt vår säng. När jag frågade - är det du Fredrik? tittade du bara på mig men gav mig inget svar, du vände dig bara om och gick snabbt tillbaka mot dörren. Jag kom snabbt på fötter, jag kastade av mig täcket och flög ur sängen för att hinna följa efter. 
När vi kom ner satt Pher i köket. Jag kände mig helt upprymd och utropade glatt till honom, -Fredrik är här, det är sant....det är på riktigt! Fredrik är här!
Jag kramade om dig så hårt Fredrik och du lade dina armar runt mig och kramade mig hårt hårt tillbaka. Jag grät och jag grät, jag kände mig så lycklig. Jag kramade hårt och det kändes på riktigt. Jag kände verkligen dina armar runt mig, precis så där hårt som du alltid brukade kramas. 
Jag sa hela tiden till Pher, det är sant, det är sant ..... han är verkligen här. Pher reste sig som i slow motion från köksstolen och kom fram till oss, han tittade ingående på Fredrik och utbrast, - men Maria det ÄR ju sant! Pher log mot oss med hela ansiktet och precis då vaknade jag. Ååhh...nej nej, försvinn inte ! Låt mig få fortsätta drömma, låt mig få fortsätta kramas....
Jag var nu vaken. Jag grät och jag grät, tårarna bara forsade på mina kinder, ååhh.... det var inte sant, det var inte på riktigt, allt var bara en sketen dröm..... men ändå ..... en otroligt skön och verklig dröm, för du kramade mig Fredrik, du gjorde det SÅ hårt och jag tror faktiskt att du var här och gjorde det på riktigt. 
Som ett sista farväl ❤

Gud vad jag saknar dig min älskade unge ❤❤Jag antar att du kom till mig i drömmen inatt bara för att Annie och Ellion var här och besökte oss igår. 
Vi har träffat Annie en hel del sen du försvann från oss men Ellion har inte varit här sen ni var det tillsammans i september.

När Annie frågar Ellion, lite drygt 2 år, var "Gagga" är? tittar han upp och pekar mot himlen och svarar - där !
Lilla plutten, jag trodde nästan att han hunnit glömma dig redan men så verkar det inte vara än.
Mamma Annie frågar Ellion när vi sitter i soffan - vem är bäst Ellion? han svarar snabbt - "Gagga" för att sen kvickt ändra sig till - Mamma !

Dom saknar också dig Fredrik ❤❤
Vi är många som gör det!!


Maria

4 kommentarer:

 1. Kära Maria. Vi känner inte varandra men jag följer din blogg och lider så förbenat med dej. Kan inte föreställa mig hur det känns att mista sin son, det kan ingen om de inte varit där men jag känner med er. Önskar jag kunde säga något som kan få dig att må lite bättre för ett ögonblick iaf. Men jag kan säga att jag tror att din son verkligen hälsade på dig i drömmen, det är min tro. Ta hand om dej Maria och låt sorgen få ta tid. Varma kramar/ Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mia för din omtanke.
   Jag önskar att ingen skulle behöva gå igenom det som vi gör just nu men tyvärr är det alldeles för många som gör det.
   Det finns lite olika uppgifter men ca 29 personer i veckan! begår självmord. En mycket skrämmande siffra.
   Jag tror precis som du att Fredrik hälsade på mig denna natten, han håller nog ett öga på oss från sin himmel? Det väljer jag att tro i alla fall.
   Tack än en gång för din omtanke, kram tillbaka // Maria

   Radera
 2. Åh Maria.. Ni finns i mina tankar! Vet du att de säger att i drömmen lämnar själen kroppen o kan sammanstråla med själen av en ande. Om man verkligen känner att man kan ta på personen i drömmen, så är det precis vad man gör. Jag tror att Fredrik och du tog ert farväl i drömmen, o att det var lika på riktigt som du upplevde det. Ett farväl.. tills ni ses igen. Jag o min sambo har varit med om några helt oförklarliga händelser strax efter det att vi förlorade vår älskade dotter i våras. Jag har alltid trott på ett liv efter detta medan min sambo inte alls tror på något, över huvud taget, en riktig skeptiker. Men efter särskilt en upplevelse (den 21:a april i fjol) så vet han inte längre vad han ska tro. För mig känns det "tröstande" att tro att min dotter finns o att vi kommer att ses igen. Varm kram till er familj från Linda på Hjälmö. (Vi förlorade vår dotter Saga <3 4,5 år gammal i mars 2013)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda
   Jag minns väldigt väl när er lilla Saga gick bort. jag tänkte mycket på er när det hände och även till och från under året som gått. Det är så fruktansvärt tragiskt och inget som ska få hända men tyvärr sker det ändå ibland.
   Sorgen och saknaden finns där hela tiden, och det är väl så vi kommer få fortsätta våra liv, med en evig saknad efter våra änglabarn ❤️

   Jag har som din sambo svårt att tro på "något" men vi har också varit med om en händelse som är svår att förklara, så ja, Fredrik var nog här och tog farväl av sin mamma den där natten? Jag väljer att tro det i alla fall ❤️
   Kram till dig Linda, vi ses kanske på Hjälmö // Maria

   Radera