Fredrik

Fredrik

lördag 22 oktober 2016

KRAMpodden, Rotary och Våga Fråga

Jag har nu haft 80 788 besök på min blogg Om Allt och Inget. Det är knappt så jag kan tro det. 
När jag startade upp bloggen var min tanke att mina närmaste skulle få ta del av och kanske kunna förstå vad det var som pågick i mitt inre, och eftersom jag alltid haft mycket lättare för att uttrycka mig i text än i tal så tänkte jag att det kunde vara en bra idé. Men bloggen blev någonting mer, den blev min ventil för att överleva och inte helt gå sönder av alla tankar som jag brottades med på insidan, för där i bloggen fick mycket av det onda pysa ut.

Nu, tre år senare är behovet av att "pysa" inte längre lika stort, men det känns ändå bra att berätta om hur livet fortskrider och vad som nu händer och sker.

Förra helgen var jag i Växjö för att medverka i en inspelning av KRAMpodden. Jag blev inbjuden till en alldeles nystartad podcast som drivs av två härliga tjejer som heter Lisa och Malin. (Ni kan följa deras arbete med podden både på Facebook och Instagram.) När inspelningen var avslutad kände jag mig väldigt rörig. Jag tyckte vi hade fladdrat både hit och dit i samtalet och jag vet inte om jag lyckades få fram det som jag tycker är viktigast i budskapet på ett bra sätt - att Våga Fråga. Att vi alla vågar ställa frågan hur någon verkligen mår om och när vi känner oss oroliga för någon. Ja, ja, nu är inspelningen gjord och får jag bara lugna mig och invänta resultatet. 


Jag var också inbjuden till Rotary i Mönsterås förra veckan för att hålla ett kort lunchföredrag. Det kändes otroligt nervöst eftersom jag inte pratat om Fredrik och det som drabbade oss inför "levande" publik tidigare. Men det gick bra. Jag la upp fördraget som en intervju där min chef Thomas ställde frågor som jag själv skrivit. Första delen handlade om Fredrik och dödsbudet och andra delen om Suicide Zero och det arbetet. 


Jag måste avslutningsvis dela en väldigt fin låt som jag fick skickad till mig från en god vän på Fredriks dödsdag. Jag tycker så mycket om den. Texten gick rakt in i hjärtat på mig när jag hörde den första gången. Tack snälla Bettan ❤️

/ Maria 

Lyssna klicka Här

Jealous of the Angels
Donna Taggart

I didn't know today would be our last
Or that I'd have to say goodbye to you so fast
I'm so numb, I can't feel anymore
Prayin' you'd just walk back through that door
And tell me that I was only dreamin'
You're not really gone as long as I believe

There will be another angel
Around the throne tonight
Your love lives on inside of me
And I will hold on tight
It's not my place to question
Only God knows why
I'm just jealous of the angels
Around the throne tonight....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar