Fredrik

Fredrik

måndag 7 mars 2016

Födelsedag

Idag är det min födelsedag. Min tredje födelsedag som jag ska fira utan min son.

I lördags hade vi stort kalas för min pappa som då fyllde 80 år, och det är speciellt vid såna tillfällen, när familjen ska samlas för att göra något roligt tillsammans som det blir så uppenbart att min familj inte längre är hel och det är då som det känns så förbannat orättvist.
Jag kan göra vad som helst för min familj och för att alla ska må så bra det bara går. Jag hade en son som jag också gjorde vad som helst för men som jag ändå inte kunde behålla i livet. Det är då frågan formuleras i mitt huvud, - Vad gjorde jag för fel?  
Ja jag vet, det var inte mitt fel. Ja jag vet, jag ska inte skuldbelägga mig själv. Ja jag vet, jag säger dessa ord till andra i min situation men det är lättare att råda andra än att leda och hålla sig själv kvar i rätt riktning. Detta förbannade efterliv.

Mars månad är en riktig födelsedagsmånad för oss. Min pappa, min dotter och jag själv har i år tillsammans levt i 159 år.Jag hoppas och önskar att vi alla ska få fortsätta att fylla livet med många fina år ❤️ 
För vi ska fira varje födelsedag, vi ska fira livet, äta tårta och gratulera oss själva för varje födelsedag vi får uppleva. Jag fyllde inte 25+ som så många lite skämtsamt säger, jag fyllde faktiskt 52 år i år.

Tiden för oss inte närmare döden, tiden håller oss borta ifrån den.

Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar